Uw huisapotheker

Als wij uw huisapotheker mogen zijn besteden wij nog meer aandacht en tijd aan u dan wij reeds voor al onze patiënten doen. 

Wij volgen uw gezondheid proactief op en zorgen voor uw farmaceutisch dossier. Wij overlopen met u de medicatie die u neemt en maken in samenspraak met uw huisarts een duidelijk schema op. Dit is ook een geschikte moment om het even over de correcte inname en mogelijke nevenwerkingen te hebben. Vaak leidt dit tot telefoontjes met de huisarts, thuisverpleegkundige of de eventuele mantelzorgers. We zorgen ervoor dat u en uw zorgteam (huisarts en eventuele verpleegkundigen en mantelzorgers) steeds kunnen beschikken over een up-to-date medicatieschema.

Binnen het zorgteam rond u, als patiënt, zorgen wij voor uw farmaceutisch dossier.

Het verschil

Die extra aandacht en tijd vormen het belangrijke verschil met wat we voor al onze patiënten doen. Daar beperkt het contact zich tot het  gewone apotheekgebeuren: het hele afleverproces van geneesmiddelen met uitleg over het juiste gebruik, het opkleven van posologie-etiketten en eventueel wat extra tips voor het juiste gebruik.

Vrije keuze

Het stoort niet als u soms -  tijdens de wachtdienst, op vakantie, of ‘omdat het even makkelijker was om in een andere apotheek geholpen te worden’ -  uw medicatie elders haalt. Als uw huisapotheker blijven we de coördinatie op medicatievlak voor u ondersteunen!

U kan ook op elk moment van huisapotheker veranderen.

Uw huisarts wordt steeds ingelicht over uw keuze  zodat we door een goede samenwerking en overleg, samen tot een optimale zorg komen.

Kostprijs 

Deze dienstverlening wordt terugbetaald door het RIZIV en is volledig gratis voor u.

Laatste Nieuws

Zo gaat u binnenkort veilig op
03 July 2022
In een mum van tijd bieden ontzwellende neussprays of –druppels
16 January 2022
Vaccins veroorzaken ernstige aandoeningen op lange termijn. Niet
05 December 2021